logo top ngb header 1013

Opleidingen en bijeenkomsten

Het NGB organiseert interessante opleidingen en bijeenkomsten, specifiek gericht op de praktijk van de bedrijfsjurist. Ze zijn uitsluitend toegankelijk voor NGB-leden. Eens per kwartaal is er een NGB Seminar. Daarnaast biedt het NGB, in samenwerking met advocatenkantoren, verdiepingsseminars: NGB Extra. De verschillende secties binnen het NGB organiseren in kleiner verband sectiebijeenkomsten op specifieke rechtsgebieden. Het NGB is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) erkend opleidingsinstituut en kent voor haar cursussen en seminars opleidingspunten toe.

Verder organiseert het NGB in samenwerking met Dialogue NGB Workshops (uitsluitend toegankelijk voor NGB-leden) en NGB Online trainingen. Ieder jaar bedingt het NGB verder royale kortingen voor leden bij diverse andere cursusaanbieders op hun reguliere cursusaanbod. Zie hiernaast, onder 'Voordeel'.

Kijk voor de eerstvolgende NGB-bijeenkomsten onder Agenda - Alle data.

De Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen (SBB) organiseert de -bij ondernemingen hoog aangeschreven - beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen (Beroepsopleiding SBB).

Klik voor de verschillende opleidingen en bijeenkomsten van het NGB hierboven, op de betreffende menuknoppen, die verschijnen als u op 'Opleidingen en bijeenkomsten' gaat staan.