logo top ngb header 1013

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist. Kosteloos, of tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Daarnaast kunt u netwerken, onder meer via actieve secties en via een besloten LinkedIn-groep. Vier à vijf keer per jaar ontvangt u De Bedrijfsjurist, het ledenmagazine. Het NGB is een organisatie zonder winstoogmerk. De contributie bedraagt € 125,- per jaar. De ondersteuning van de beroepsuitoefening van de leden is de eerste doelstelling.

Het NGB biedt leden die advocaat in dienstbetrekking zijn de mogelijkheid om opleidingspunten te halen. Ook kunnen zij gebruik maken van het NGB model-kantoorhandboek. NGB-leden zijn gebonden aan gedragsregels en regels van tuchtrechtspraak.

Tien redenen om lid te worden van het NGB
Agenda
Lid worden?

NIEUWS


Bedrijfsjuristen Monitor 2017
22 nov 2017Bedrijfsjuristen Monitor 2017

Op 11 december van 15.30 tot 19.00 u. vindt de tiende editie van De Bedrijfsjuristenmonitor plaats. Locatie: Nationale Opera en Ballet, Amsterdam.
Het beroep van de bedrijfsjurist is aan continue verandering onderhevig. Wat zijn de wakkerligpunten van [ ... ]

Lees meer...
NGB Nieuwjaarsbijeenkomst 23 januari 2018
20 nov 2017NGB Nieuwjaarsbijeenkomst 23 januari 2018

De NGB Nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 januari 2018 in Amsterdam. Na een introductie over het Netherlands Commercial Court (NCC) neemt schrijver en commentator Bas Heijne u mee op een tour d'horizon. Locatie: de grote zittingszaal va [ ... ]

Lees meer...
Inspiratie en energie (De Bedrijfsjurist nr 4)
11 okt 2017Inspiratie en energie (De Bedrijfsjurist nr 4)

De nieuwe Bedrijfsjurist is uit. In het nummer onder meer een verslag van het Seminar over duurzaamheid vorige maand, onder de titel 'Inspiratie en energie'. NGB-leden vinden De Bedrijfsjurist in de post, maar kunnen hem ook online lezen.

De presenta [ ... ]

Lees meer...
'Het beroep is veeleisender, maar ook veel mooier geworden'
11 okt 2017'Het beroep is veeleisender, maar ook veel mooier geworden'

Advocatie Magazine is deze maand gewijd aan de bedrijfsjurist. Het magazine opent met een interview met NGB-voorzitter Arnold Brakel. In tijden dat het vak van bedrijfsjurist snel verandert en verbreedt, vernieuwt ook het Nederlands Genootschap van  [ ... ]

Lees meer...
Andere artikelen..

Klik HIER voor het volledige nieuwsoverzicht.